Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Termeni si Conditii

 

Termeni si conditii

 

Prin utilizarea site-ului magazin.slaromania.ro, sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, va recomandam sa nu folositi site-ul magazin.slaromania.ro.

magazin.slaromania.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele modificari. Continuarea folosirii site-ului, dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Informatii generale

 

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web magazin.slaromania.ro. Acest site este intretinut si administrat de:

 
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (24%). Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Colectarea de informatii personalemagazin.slaromania.ro aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential si selectiv al clientilor. Toate informatiile sunt utilizate cu maxima discretie.

 
Singurele informatii personale colectate de magazin.slaromania.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale.
Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii). magazin.slaromania.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site niciunei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor indreptatite sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 
magazin.slaromania.ro poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.Cautari

Toate functiile de cautare oferite de magazin.slaromania.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului. magazin.slaromania.ro nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.Hyperlink-uri si alte site-uri

 
magazin.slaromania.ro poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea sa. magazin.slaromania.ro nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabil pentru continutul acestor site-uri.

 

Greseli de tiparire


magazin.slaromania.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, magazin.slaromania.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.


Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

 

magazin.slaromania.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in magazin.slaromania.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

 
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului magazin.slaromania.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
In cazul pierderii sau daca sesizati orice semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator, folositi in cel mai scurt timp posibil datele de contact postate pe magazin.slaromania.ro.

 

Promotii si concursuri

magazin.slaromania.ro stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Pretul produselor


Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) (TVA inclus).


Plata produselor


Produsele comandate raman propretatea magazin.slaromania.ro pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Plata produselor comandate se poate face prin ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice si juridice).

 
Plata in numerar


Plata numerar se face in lei ramburs catre comisionarul care efectueaza livrarea integral in momentul primirii produsului.

 
Taxele de livrare sunt suportate de catre client.

 

Livrarea produselor


Timpul de livrare al produselor este de 3 zile lucratoare. In cazuri speciale, ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare, cu notificarea clientului in prealabil.

 

Pentru cazurile in care produsele nu sunt disponibile pe stoc, termenul de livrare este de 1 luna si jumatate de zile de la lansarea comenzii.

 

magazin.slaromania.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.


Date personale


Pe site-ul magazin.slaromania.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. magazin.slaromania.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre magazin.slaromania.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.Politica de preturi


Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
magazin.slaromania.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre magazin.slaromania.ro.

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul magazin.slaromania.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe cale amiabila, sau una dintre parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie.
Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

 

Colete neridicate si returnate


Clientul, nu este exonerat de obligatia de plata a cheltuielilor de curierat tur-retur in cazul in care, produsele sunt trimise si neridicate in termen de 5 zile de la confirmarea livrarii.

Daune la transport


Daca produsele livrate dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la adresa de e-mail office@slaromania.ro si are dreptul de a refuza ridicarea coletului sau a produselor.

 

Drepturi de autor (COPYRIGHT)


Intregul continut al site-ului magazin.slaromania.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea magazin.slaromania.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul magazin.slaromania.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii


Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. magazin.slaromania.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. magazin.slaromania.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera magazin.slaromania.ro si afiliatilor/asociatilor acestuia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, magazin.slaromania.ro si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. magazin.slaromania.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului magazin.slaromania.ro

 


Declinarea responsabilitatii

 

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a magazin.slaromania.ro si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, magazin.slaromania.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii nostri.

 
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini cu titlu de prezentare in orice mod (culoare, aspect etc.) magazin.slaromania.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, magazin.slaromania.ro isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului.
Clientul va primi inapoi banii incasati de societatea magazin.slaromania.ro pentru respectiva comanda. magazin.slaromania.ro nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului virtual. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta magazin.slaromania.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de societatea magazin.slaromania.ro, dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

Taxe suplimentare


Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. magazin.slaromania.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la office@slaromania.ro

 

Dispozitii finale


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil incheiat.

 

 

 

payment methods
Toate drepturile rezervate SLA ROMANIA
SLA Romania © 2019